STAJ BAŞVURULARI

2020-2021 Mesleki Uygulama-I ve Mesleki Uygulama-II dersleri için Staj Başvuruları 20.03.2021 tarihine kadar yapılabilecektir. Staj yapılmak istenen kurum ile ilgili bilgiler STAJ yeri Bilgileri Formu doldurulduktan sonra iaydin@firat.edu.tr mail adresinden olur alınacaktır. Staj için başvurulması düşünülen Kurum ile ilgili Olur alındıktan sonra Staj kabul belgesi aşağıda belirtilen Araştırma Görevlilerine mail ile iletilecektir.

Ders Adı

Öğretim Programı

Sorumlu Arş. Gör.

BMÜ-393 Mesleki Uygulama-I

I. Öğretim

Arş. Gör.  Hasan YETİŞ

BMÜ-393 Mesleki Uygulama-I

II. Öğretim

BMÜ-493 Mesleki Uygulama-II

I.  Öğretim

Arş. Gör. Esra GÜNDOĞAN

BMÜ-493 Mesleki Uygulama-II

II. Öğretim

Staj Kabul Formu Firmanın Antetli Kâğıdına Öğrenci numarası ve ismi yazılarak hangi tarihler arasında staj yapılacağı belirtilerek yazılmalıdır. Staj Kabul belgesinde mutlaka Firmanın Kaşesi olmalı ve imzalanmalıdır. Aşağıda örnek bir kabul yazısı verilmiştir.

Kurumumuza  Staj için başvuran 170260001 Nolu Ali DURUR isimli öğrencinin …../…./…..-…./…./…. Tarihleri arasında 20 gün Staj yapması uygun bulunmuştur. Bilgilerinize arz ederim.

KAŞE

İMZA

2020-2021 Bahar Döneminde uzaktan eğitim olacağı için Bahar Dönemi içerisinde staj yapılabilecek olup staj yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda verilen şartlara uyması gerekmektedir:

1)    Sadece, 2020-2021 Bahar Dönemi sonunda ya da 2020-2021 Yaz Okulu sonunda mezun olabilecek öğrenciler staj yapabilirler. Bu maddeye uymayan öğrencilere, staj yapmak için Staj Komisyonu tarafından onay verilmeyecektir.

2)    Staj ilgili dersler çerçevesinde, ödev ya da proje vermek şeklinde yapılmayacaktır.

3)    Öğrenciler staj yapacakları yeri kendisi bulacaktır ve Staj Komisyonundan onay alacaktır.

4)    Staj yapacak olan öğrencilerin, staj defterlerini 16 Mayıs 2021 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir.