TÜBİTAK 2237-B

TÜBİTAK 2237-B programı kapsamında TÜBİTAK ev sahipliğinde yapılan ve F.Ü. Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet KARAKÖSE’nin Koordinatör olarak, Prof. Dr. Erhan AKIN’ın Eğitmen olarak yer aldığıİhtisaslaşan Üniversitelere Yönelik Çevrimiçi Proje Yazma Eğitimi (Mühendislik)” Etkinliği 05-06 Kasım 2020 tarihlerinde ÇEVRİMİÇİ olarak gerçekleştirildi.

İki gün boyunca süren etkinlik kapsamında, Fırat Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nden 6 Eğitmen tarafından, Tübitak 1005 ve 1505 programları için araştırma geliştirme proje başvurularının hazırlanması amacıyla katılımcılara çok çeşitli bilgiler aktarıldı. Etkinlikte sadece İhtisaslaşan Üniversitelerde yer alan akademisyen, genç araştırmacı ve lisansüstü öğrencilerden oluşan katılımcılar yer aldı.