MESLEKİ UYGULAMA-I/ MESLEKİ UYGULAMA-II DERSLERİ İÇİN ONLİNE STAJ KOŞULLARI

2019-2020 Yaz Dönemi Mesleki Uygulama-I ve Mesleki Uygulama-II dersleri için Pandemiden dolayı Online Staj yapma imkanı aşağıdaki koşullar dahilinde kabul edilmektedir.

-          Öğrenci Staj yaptığı kurumda staj süresince yaptığı işler için haftalık görüşmeler yapmalıdır.

-          Her hafta için bu görüşmelerden bir tanesi Zoom, Microsoft Teams vb. bir program ile video olarak kaydedilmelidir.

-          Video kaydında kayıt zamanı ve tarihi mutlaka görünmelidir.

-          Bu kayıtlar öğrenci tarafından saklanarak dönem içerisinde Mesleki Uygulama-I/Mesleki Uygulama-II sunumlarında ilgili Jüri üyelerine gösterilmelidir.

-          20 Günlük staj için her hafta bir video olmak üzere toplam 4 video görüşmesi mutlaka olmalıdır.

-          Video dışında Staj sorumlusu tarafından verilen işleri gösteren mail yazışmaları da staj defterine ek olarak koyulabilir.