Elektrik Motorunu Tasarla, Kontrol Et, Üret Çarşamba, Ekim 2, 2019 - 20:45

Bölüm hocalarımızdan Sayın Prof. Dr. Erhan Akın'ın başkanlığında Fırat Teknokente Tübitak destekli eğitim düzenlenecektir.

Fakültemiz 2019 Yılı Bitirme Proje Sergisi Sonucu Bölümümüzden Dereceye Giren Projelere Ödül Verildi Salı, Haziran 25, 2019 - 18:33

Bitirme projesi sergisinde ilk üçe giren projeler ve projeleri gerçekleştiren öğretim üyesi ve öğrenciler aşağıdaki şekildedir:

Sayın Dekanımızın ve Yardımcılarının Bölüme Teşrifleri ve Bölüm Hocalarımızla İstişareleri Salı, Nisan 2, 2019 - 20:48

Sayın Dekanımızın ve Dekan Yardımcılarının Bölümümüze teşrif etiller. Bu teşriflerinde Bölüm Hocalarımızla istişarelerde bulundular. Öncelikli olarak Bölümümüzde verilen eğitim-öğretim kalitesinin daha da artırılması için karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Bölüm Hocalarımızın Katkısıyla Milli ve Yerli İntihal (Benzerlik) Yazılım Geliştirildi Salı, Kasım 21, 2017 - 17:15

Bölümümmüz Öğretim Üyesi Doç. Dr.

Firat University is Between the World's Best Universities in the Ranking of the Best Global Universities in the Engineering Field Cuma, Kasım 3, 2017 - 13:32

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği BilgilendirmeToplantısı Perşembe, Nisan 13, 2017 - 11:58

Sayın Dekanımız Prof.Dr.Ahmet ÖZER KUSİ (kamu-üniversite-sanayi işbirliği) hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bölümümüz akademik personelin katılımıyla yapılan toplantıda kamu-üniversite-sanayi bağlamında üniversitelerin önemi vurgulandı ve Bilgisayar Mühendisliği açısından geleceğe yönelik hedeflerin ve eğitimin kalitesi konuları istişare edildi.

Sayfalar